BARRIKA

Iets te vieren?

Wil jij iets organiseren met een groep?

Een promotie, afscheid van een collega, afstudeerborrel, verjaardag, noem het maar op… wij regelen het. Dit kunnen wij in verschillende ”jasjes gieten”, van een borrel, walking dinner of diner. We hebben deze al vaak en met veel plezier georganiseerd.

Voor borrels nemen wij graag contact met je op om je wensen te bespreken.

Voor diners hebben wij een groepsarrangement voor 22,50 p.p.;

-Starter, brood met dip

-keuze uit een hoofdgerecht (megaburger & bavette tegen meerprijs)

-na; koffie of thee

 

Er is van alles mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld ook een dagje actief buiten zijn met een van de activiteiten van Hop & Go combineren met een drankje en/of hapje bij ons.

 

Neem contact op via info@barrika.nl, dan sturen wij jou een voorstel. Maar veel liever nodigen we je uit voor een kopje koffie bij ons om alle mogelijkheden persoonlijk met jou door te nemen.

 

Warme Caraïbische klanken, zonnige kleuren. Barrika brengt de Caraïben naar je toe in haar sfeervolle zaak aan de van Welderenstraat.

Barrika creëert hoekjes voor iedereen: voor een wijntje met vriendinnen, een cocktail met je date of biertjes met collega’s. Naast een mooie drankkaart hebben we ook heerlijk eten tegen heel vriendelijke prijzen. Heb je geen zin om te koken? Kom gezellig langs voor een lekkere maaltijd.

Voel je thuis bij Barrika.

Reviews

“Heerlijk gegeten met het gezin. De chef’s plank bestond uit smaakvolle gerechten. Ook de beef was erg lekker. De ‘dame noir’ als dessert was top: heerlijk chocoladeijs met stukjes koek, vanillesaus en slagroom. Ook goede wijn bij het eten. We komen vast nog een keer terug 😊

Nelleke mei 2022

 

”Was hier nog niet geweest. Heerlijk gegeten. Alles was vol van smaak, lang geleden dat we zo lekker gegeten hebben. Zeker een aanrader.”

Rico mei 2021

 

”Onverwachts gaan eten bij Barikka. We hebben lekker buiten op het gezellige terras gezeten. Vriendelijke eigenaar en attente bediening. Shared dining is een leuk concept waarbij je kunt kiezen tussen verschillende gerechten. De steak vonden wij erg lekker en ook de overige gerechtjes waren prima. Wij komen hier zeker een keer terug om te borrelen of eten.”

Marc juli 2021

 

Na twee weken fietsen (950 km in totaal) en vele eetgelegenheden verder, kwamen mijn vrouw en ik bij Barrika terecht. De informele sfeer, begeleid door Zuid Amerikaanse klanken sprak ons erg aan.
4 tot 5 gerechtjes, portie a la voorgerecht, zijn voldoende voor twee personen. Daardoor krijg je gevarieerde smaken opgediend die stuk voor stuk erg smaakvol zijn. Het was de moeite van 950 km fietsen waard.🚴

Wilfred juni 2021

 

”Barrika is echt een aanrader!! Ik heb hier nu een aantal keer geborreld/gegeten. De sfeer is geweldig en het eten is heerlijk.”

Naomi februari 2020

 

”Heerlijk eten, kleine hapjes, mooie plek binnen maar ook een mooi terras. Fijne en kundige bediening, kaart met verschillende lekkere hapjes. Zeker een aanrader! Wij komen hier zeker vaker, aanwinst!”

Natalija juli 2019