BARRIKA

Sfeerimpressie

Barrika creëert hoekjes voor iedereen: wijntje met vriendinnen, cocktail met je date of biertjes met collega’s. En een hapje? Dat hebben we natuurlijk ook. Al mag het geen hapje meer heten. Onze chef kok maakt de heerlijkste gerechten om samen van te genieten.

Bij Barrika voel je je thuis. En dat mag gezegd 🙂

Reviews

“Heerlijk gegeten met het gezin. De chef’s plank bestond uit smaakvolle gerechten. Ook de beef was erg lekker. De ‘dame noir’ als dessert was top: heerlijk chocoladeijs met stukjes koek, vanillesaus en slagroom. Ook goede wijn bij het eten. We komen vast nog een keer terug 😊

Nelleke mei 2022

 

”Was hier nog niet geweest. Heerlijk gegeten. Alles was vol van smaak, lang geleden dat we zo lekker gegeten hebben. Zeker een aanrader.”

Rico mei 2021

 

”Onverwachts gaan eten bij Barikka. We hebben lekker buiten op het gezellige terras gezeten. Vriendelijke eigenaar en attente bediening. Shared dining is een leuk concept waarbij je kunt kiezen tussen verschillende gerechten. De steak vonden wij erg lekker en ook de overige gerechtjes waren prima. Wij komen hier zeker een keer terug om te borrelen of eten.”

Marc juli 2021

 

Na twee weken fietsen (950 km in totaal) en vele eetgelegenheden verder, kwamen mijn vrouw en ik bij Barrika terecht. De informele sfeer, begeleid door Zuid Amerikaanse klanken sprak ons erg aan.
4 tot 5 gerechtjes, portie a la voorgerecht, zijn voldoende voor twee personen. Daardoor krijg je gevarieerde smaken opgediend die stuk voor stuk erg smaakvol zijn. Het was de moeite van 950 km fietsen waard.🚴

Wilfred juni 2021

 

”Barrika is echt een aanrader!! Ik heb hier nu een aantal keer geborreld/gegeten. De sfeer is geweldig en het eten is heerlijk.”

Naomi februari 2020

 

”Heerlijk eten, kleine hapjes, mooie plek binnen maar ook een mooi terras. Fijne en kundige bediening, kaart met verschillende lekkere hapjes. Zeker een aanrader! Wij komen hier zeker vaker, aanwinst!”

Natalija juli 2019