BARRIKA

Vacature chef-kok

Barrika Foodbar, Nijmegen

Fulltime

 

Over Barrika Foodbar;

Barrika Foodbar is gevestigd in een prachtig hoekpand met terras in het bruisende centrum van Nijmegen. In juli 2019 hebben wij onze deuren geopend en een gezellig plek gecreëerd waar gasten samen komen voor een heerlijke lunch, een borrel met een bite maar bovenal voor onze shared-dining.

Wij zijn in de omgang informeel, maar werken wel met goede service en kwalitatief goede producten. Zo luidt onze slogan; ‘’stoer, sexy en een tikkeltje eigenwijs. “

 

Hoe is het om te werken bij Barrika Foodbar?

Naast de chef-kok werken er nu een zelfstandig werkend kok (parttime) en een keukenhulp (parttime) in onze keuken. De functie van chef-kok komt vrij. Het is een gezellig team waarbij jij de leiding neemt, verwachtingen schept en de lijnen uitzet.

Bij ons is het nooit saai; de gezellige lunch loopt over in een drukke borrel en diner. We hebben veel vaste gasten die een praatje komen maken maar ook veel nieuwe gasten en groepen die we een onvergetelijke avond willen bezorgen. Gastvrijheid staat hierbij centraal.

 

Wat zoeken wij in een Chef-kok?

Naast uiteraard vakkennis-en kunde en leidinggevende capaciteiten, zijn enthousiasme en zelfstandigheid het belangrijkste! Je vindt het leuk om nieuwe gerechtjes te bedenken en dit enthousiasme is aanstekelijk.

Let op! Je bent zelfstandig werkend kok, hebt een aantal jaren ervaring in de keuken en wilt graag de stap zetten naar chef-kok, om binnen Barrika je eigen keuken te draaien.

Dit is ook mogelijk. Door doen, durf je te leren!

 

Wat bieden we een chef-kok?

Een fijne werkplek met veel uitdaging en ruimte voor ontwikkeling! Werken in een gezellig en goed  bedrijf met een gemotiveerd team. We bieden een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en regelmatig een borrel of personeelsfeest.

Verwachte startdatum: 1-2-2021

Soort dienstverband: Fulltime

Aanvullende betalingen:

  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Pensioen
  • Personeelskorting

Licentie en/of certificaat:

  • Sociale Hygiëne (Aanbevolen)
  • HACCP (Aanbevolen)
  • Leermeester (aanbevolen of willen halen)

 

Stuur je motivatiebrief en cv naar info@barrika.nl of neem gerust contact op 024-2049582.